GP Oostenrijk

Na een enerverende race op Silverstone is het nog geen week later alweer tijd voor het volgende raceweekend. Pirelli weegt entertainment-factor mee in bandenkeuze voor GP Oostenrijk 1 dag en 6 uur geleden 45.


2009 Japanese Gp Sebastian Vettel Claimed His First Japanese Gp Victory At Suzuka In 2009 Vettel Piloted His Red Bull R Red Bull Racing Suzuka Picture Video

Relatief koel en waarschijnlijk droog tijdens GP van Oostenrijk.

. Teambaas Christian Horner ziet dat er nog een klein beetje ruimte voor verbetering is. Lees meer Leclerc houdt rekening met Red Bull in Monaco. De lay-out en spannende inhaalmomenten maken de GP Oostenrijk een populaire race bij zowel de coureurs als de fans.

Pirelli weegt entertainment-factor mee in bandenkeuze voor GP Oostenrijk 1 dag en 10 uur geleden 46. De eerste vrijdag met F1-sessies in Monaco zit erop. Het tweede Formule 1-sprintraceweekend van het seizoen 2022 is aanstaande.

De GP van Oostenrijk op de Red Bull Ring. De GP van Oostenrijk staat zondag op de planning. Verstappen hoopvol dat DRS-probleem is opgelost voor GP van Monaco Max Verstappen is optimistisch dat er zich tijdens het raceweekend in Monaco geen nieuwe problemen zullen voordoen met zijn DRS.

De Chinees crashte hard tijdens de beginfase van de Grand Prix van Groot-Brittannië vorig weekeinde maar is inmiddels medisch goedgekeurd om. Dit jaar vindt de F1 Oostenrijk plaats. Verstappen ging drie tienden sneller Het was erg jammer want ik denk dat we beter hadden kunnen doen dan de vierde plaats zo reageert VerstappenPole position was te hoog gegrepen want ik denk dat Charles te ver voor ons ligt maar ik denk dat we op zijn minst de tweede plaats hadden kunnen bemachtigen.

Update IV 1351u 0707 Zhou medisch goedgekeurd voor deelname GP Oostenrijk. Live F1 - Reacties GP van Spanje 2022. Daardoor vindt de kwalificatie al op vrijdag plaats.

Rapportcijfers teams Mercedes maakt comeback Ferrari vergooit dubbelzege. Wil je in Nederland op vakantie gaan of zoek je het zuideli. Dat was echt Hammertime 1 dag en 3 uur geleden 99.

22k keer bekeken Knoors. Hoe jonge Toto op de Red Bull Ring zijn coureursdroom opgaf. Lees meer Marko baalt van crash Perez.

In gesprek met Corriere della Sera legt Hamilton uit dat hij een fan is van Ferrari en daarom voor Charles Leclerc zal juichen in plaats van Max VerstappenDat de coureur met een recordaantal overwinningen poles en wereldtitels zichzelf een Ferrari-fan. Albers prijst Hamilton en Mercedes. 2 days agoVoor de Nederlandse Formule 1 liefhebbers is de GP van Oostenrijk één van de hoogtepunten van het jaar.

Anders had hij de race eenvoudig gewonnen 15k keer bekeken Video Huiveringwekkende crash van Zhou te zien vanaf de eerste rij. 06 juli 2022 0646. De tijden van het Formule 1-sprintraceweekend in Oostenrijk.

Verstappen onthult speciale helm voor de GP van Oostenrijk. Het beloofd een spannend weekend te worden waarin veel punten te verdienen zijn voor de strijd om de wereldtitel en dat. Zo krijg je 50 korting op je tickets.

Red Bull en drie andere F1-teams blijven in Oostenrijk voor Pirelli-test 1 dag en 3 uur geleden 13. Guanyu Zhou zal gewoon meedoen aan de Grand Prix van Oostenrijk zo bevestigt hij via zijn officiële Twitter-account. De Red Bull Ring is één van de kortste maar ook snelste circuits op de Formule 1-kalender.

Door zijn tijd buiten de F1 is hij teruggekeerd met een frisse blik en voelt hij zich beter dan voor zijn gedwongen vertrek in 2020. De raceroots van Wolff. De 9 leukste tips dicht bij huis.

Kevin Magnussen was zelf misschien wel de laatste die dacht dat er een terugkeer naar de Formule 1 in zat maar toch werd hij door Haas opgebeld nadat het team haar banden verbrak met Nikita Mazepin. Red Bull en drie andere F1-teams blijven in Oostenrijk voor Pirelli-test 1 dag en 10 uur geleden 14. Red Bull en drie andere F1-teams blijven in Oostenrijk voor Pirelli-test 11 uur geleden 13.

Vorig jaar eindigde de coureur van McLaren er op het podium met een derde plek achter Max Verstappen en Carlos SainzNorris bevestigt de woorden van Albon. De Formule 1-coureurs en -teams hebben geen tijd om bij te komen van de spectaculaire Grand Prix van Groot-Brittannië. De Grand Prix van Oostenrijk.

Pirelli weegt entertainment-factor mee in bandenkeuze voor GP Oostenrijk 10 uur geleden 40. Hoe laat F1 live kijken en meer. De wedstrijdleiding heeft wel nog heel even gekeken naar het duel maar besloot uiteindelijk om geen serieus onderzoek in te stellen naar het voorval.

Op de Red Bull Ring maakt de koningsklasse van de autosport weer gebruik van het nieuwe concept. Dat was echt Hammertime 1 dag en 7 uur geleden 101. Albers prijst Hamilton en Mercedes.

Door Casper Bekking. De tijden van het Formule 1-sprintraceweekend in Oostenrijk. Marko wil Verstappen beschermen in Oostenrijk.

Hij moet rust krijgen 125k keer gelezen 4. Formule 1 kwalificatie GP Oostenrijk op vrijdag. Formule 1 Formule 1.

Bekijk hier de laatste resultaten voor GP Oostenrijk 2022. Pirelli weegt entertainment-factor mee in bandenkeuze voor GP Oostenrijk 1 dag en 3 uur geleden 42. Lando Norris kijkt uit naar de race in Monaco.

140k keer gelezen 5. Winnaars en verliezers van het F1-weekend op Silverstone. Wil jij naar Super Friday van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix.

Afgelopen weekend in Spanje waren er bij de Red Bull Formule 1-coureur zowel tijdens de kwalificatie als de race problemen met het systeem. Concurrentie is erg sterk Grootste uitdagingen. Als Hamilton wint is Ferrari de malloot van de pitstraat.

Dat was echt Hammertime 1 dag en 11 uur geleden 101. FIA maakt op persconferentie GP Monaco gewaagde keuze 25 May - 1711 Laatste update. 06 juli 2022 1000.

In deze voorbeschouwing van F1Maximaalnl. Hamilton heeft geleerd van clash met Verstappen vorig jaar 68k keer bekeken Pech zit Verstappen in de weg. Lees meer Hamilton mist technische kennis.

Het laatste nieuws over Formule 1 en Max Verstappen. Verstappen genoot van duel met Schumacher die straf terecht had gevonden. Red Bull onthult hoe het kan dat Verstappen over carbon heen kon rijden.

Voor het oog van maar liefst 50000 Nederlandse fans zal Max Verstappen zijn favorietenrol opnieuw moeten waarmaken maar wat staat hem te wachten op de Red Bull Ring. Max Verstappen en George Russell bespraken in de cooldown room na afloop van de Grand Prix van Spanje hun gevecht op het circuit van Barcelona. Ferrari oogde sterk en Max Verstappen en Red Bull Racing kijken na de eerste trainingen tegen een achterstand aan.

Max Verstappen zit tijdens de persconferentie van de Grand Prix van Monaco onder meer naast zijn concurrent en voormalig teamgenoot Carlos Sainz. Beide mannen gaven aan genoten te hebben van het duel. Albers prijst Hamilton en Mercedes.

De tribunes in Spielberg zullen ook deze editie weer volstromen met fans uit Nederland die in het oranje uitgedost zijn. Red Bull en drie andere F1-teams blijven in Oostenrijk voor Pirelli-test 1 dag en 7 uur geleden 14. Aankomend weekend staat namelijk de volgende horde van dit tweeluik te wachten.

Dat was echt Hammertime 11 uur geleden 79. F1-Coureurs f1-standen f1-uitslagen en informatie over alle f1-races. Hij heeft écht een snelle wagen nodig Geen Ferrari voor Hamilton.

Albers prijst Hamilton en Mercedes. Zomeren in de Benelux. GP van Groot-Brittannië.


Hires Wallpapers Pictures 2018 Austrian F1 Gp F1 Wallpapers Austriangp Max Verstappen Red Bull Oostenrijk Overheid Media


Grand Prix Van Oostenrijk Marcus Ericsson Met Sauber C36 En Stoffel Vandoorne Met Mclaren Mcl32 Grand Prix Oostenrijk


Foto S Formule 1 Grand Prix Van Oostenrijk 2016 Zondag Max Verstappen Red Bull Racing Air Race


Ultra Hd Red Bull F1 Wallpaper Oostenrijk Training


Max Verstappen Red Bull Racing Rb13 Red Bull Racing Grand Prix Formule 1


Verstappen Behoudt Zege Gp Oostenrijk Botsing Met Leclerc N De Limburger Oostenrijk Grand Prix Formule 1


Max Verstappen Red Bull Ring Spielberg Oostenrijk 03 07 2016 Red Bull Racing Racing Max Verstappen


The Dutch Fans Of Max Verstappen Max Verstappen Grand Prix Championnat Du Monde


Max Verstappen Krijgt Beschikking Over Nieuwe Mgu K Bij Gp Oostenrijk Racingnews365 Oostenrijk Overheid Nieuws


Red Bull Racing Op Twitter Max Finishes Fp3 In P4 With A 1 45 034 While Daniel Finishes In P6 With A 1 45 286 Bring On Quali Belgian ベルギー スパフランコルシャン ルクレール


Pin By Michiel Arntz On Max Verstappen Racing Open Wheel Racing Car


Austria Returns To F1 Calendar Austrian Grand Prix Austria Race Track


Pin By Michiel Arntz On Max Verstappen Racing Open Wheel Racing Car


Grand Prix Van Oostenrijk Sergio Perez Met Force India Vjm10 En Valtteri Bottas Met Mercedes Benz F1 W08 Hybrid Austrian Grand Prix Valtteri Bottas Austria


Racing Point Transporters In The Paddock Grand Prix Oostenrijk Formule 1


Max Verstappen Gp Oostenrijk 2019 Red Car Max Verstappen Bull


F1 2019 Austrian Gp Start Max Verstappen S Orange Army Formula 1 Cold Pictures Grand Prix

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel